Onze plantages

Vinkaplant B.V. streeft naar het leveren van planten die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Om dit te kunnen bewerkstelligen, proberen wij zo min mogelijk afhankelijk te zijn van derden.  Zodoende hebben wij onze eigen plantages in onder andere Honduras en China. Deze plantages worden geleid door lokale mensen die jarenlange ervaring hebben met de specifieke planten die zij kweken.

Elke twee maanden bezoeken wij onze buitenlandse plantages om ervoor te zorgen dat alles gaat zoals het zou moeten gaan. Daar waar nodig, adviseren wij de mensen en passen we datgene aan wat vereist wordt om te komen tot onze nummer één prioriteit: het leveren van superieure planten aan onze klanten!

Naast onze buitenlandse plantages, hebben we uiteraard ook gewoon in Nederland een kwekerij met kantoorpand. Deze bevindt zich in Aalsmeer. Vanuit ons kantoor in Aalsmeer zorgen wij dat alles in goede banen loopt voor wat betreft de bestellingen, het administratieve gedeelte, de service en communicatie naar de klant en het transport.

Uiteraard kopen wij ook planten in van plantages waar wij geen aandeel in hebben. Zo kopen wij bijvoorbeeld Yucca in uit Honduras, Coffea uit El Salvador en Phoenix Roebelinii, verschillende soorten Sansevieria en Massangeana uit Costa Rica. Voor meer informatie over het assortiment dat wij aanbieden, klik hier.

Voor meer informatie over onze buitenlandse plantages, klik op het land van interesse.